27 Eylül 2011 Salı

SEYDİ AHMET BAYRAKTAR HARBİCİ MİZAH'TA !...

Sevgili Kardeşimiz, Seydi Ahmet Bayraktar sağolsun, Facebook'taki gönderilerimizi beğenir. '' Gecenin Yorgun Adamı '' olur, çok güzel nesirlere imzasını atar. Gizli bir şairdir. Örneğin, bu sözler onundur...'' Şimdi gidiyorsun;ben bir rüyadan uyanıyorum.Öylesine çırılçıplak bıraktın ki şimdi kutuplardan daha soğuk bu şehir ben böylesine üşümedim.Ben böylesine yalnız kalmadım,sensiz uyanmak bu sabah güneşe,yağmurlarda sensiz ıslanmak istemedim.Yine yorgun gecelerde tek kişilik yalnızlıklardayım (gecenin yorgun adamı) . Ayrıca çok güzel çizgileri vardır. Kendisine, çalışmalarını sizlerle paylaşmamıza olanak sağladığı için çok teşekkür ediyoruz.

Nicoleta Ionescu Harbici Mizah'ta !...

Harbici Mizah şimdide ; Romanya'lı Nicoleta Ionescu'nun çalışmalarını ve Facebook profilindeki resmini yayımlamaktan onur duyar.

17 Eylül 2011 Cumartesi

ÖKTEMER KÖKSAL AĞABEYİMİZ ARAMIZDA !...

Karikatürümüzün duayenlerinden Öktemer Köksal Ağabeyimize çizgilerini sizinle paylaşmamıza izin verdiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

12 Eylül 2011 Pazartesi

SEZER ODABAŞIOĞLU AĞABEYİMİZ ARAMIZDA !..



Sezer Ağabey , çok sevdiğimiz bir ağabeyimizdir. Ayrıca biz mizahçıların en genci ve en yakışıklısıdır. Bu karikatürü sizlerle paylaşmamıza izin verdiği için çok teşekkür ediyoruz.