26 Ocak 2012 Perşembe

ADANA'NIN YAKIŞIKLISI SERDAR AKKOYUN HARBİCİ MİZAH'TA !....





Harbici Mizah L Manyak ve Kaptan Türk Dergilerinden tanıdığınız Serdar Akkoyun Kardeşimizin çizgilerini yayınlamaktan mutluluktan uçmaktadır. Serdar Kardeşimize ; çizgilerini paylaştığı için çok teşekkür ediyoruz.


AYHAN ALGUR BİZİMLE !...







Çizgilerini Harbici Mizah Blogu ile paylaştığı için Sevgili Ayhan Algur Kardeşimize çok teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

17 Ocak 2012 Salı

DAĞLARINA KARİKATÜR GELMİŞ MEMLEKETİMİN !.. BÖLÜM 3



Bu blog sitesi 2009 Mayıs Ayında kuruldu. Neredeyse 3 yıl olacak. İnanın bu blog sitesini mizahtan umudunu yitirmiş bir karikatürist kardeşim için kurmuştum. Belki imece usulü bir blog yaparız, tutar diye. Ama kimse ilgilenmedi. Şimdiye değin tek başıma tek tek mizahçı arkadaşlarımdan izin alıp bu blog sitesini ayakta tutmaya çalıştım. Ancak ; Murat Aras Kardeşim'in karikatürlerini yayınladıktan sonra  '' Yine sizin blogta karikatürlerimi yayınlayabilirsiniz '' demesi beni inanın çok mutlu etti. 3 bölüm halinde bütün çizgilerini yayınladım. Kendisine çok teşekkür ediyorum. '' İyi ki Murat Aras gibiler var '' diyorum...Çok mutlu oldum çoook !...Sevgiler !... İBRAHİM ORMANCI

DAĞLARINA KARİKATÜR GELMİŞ MEMLEKETİMİN !... BÖLÜM 2



Sevgili Kardeşimiz Murat Aras'a çok teşekkür ediyoruz.

DAĞLARINA KARİKATÜR GELMİŞ MEMLEKETİMİN !..BÖLÜM 1

Sevgili Kardeşimiz Murat Aras'a katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

7 Ocak 2012 Cumartesi

MURAT ARAS KARDEŞİMİZ HARBİCİ MİZAH'TA !...


Murat Aras kardeşimize çizgilerini bizimle paylaştığı için çok teşekkür ediyoruz. Mizah yaşamında başarılar dilerken, daha başka çizgilerini de her zaman yayınlamak için can attığımızı bildirmeden geçemiyoruz.

MAYDANOZ DERGİSİ ÇIKTI !...

Maydanoz çıktı! Yeni yılın yeni mizah dergisi karikatürseverlerle buluştu...
41 yazar- çizer kadrosuyla Maydanoz Mizah Dergisi yayın hayatına başladı. Aylık yayınlanacak olan İzmir'in yerel mizah dergisi Maydanoz, kuşe kağıda basılı, tamamı renkli 16 sayfadan oluşuyor ve fiyatı 3 TL. Derginin ilk sayısı, İzmir’in seçkin kitapçılarında yerini aldı. Dergi İzmir dışındaki büyük kentlerde de dağıtım ağını oluşturuyor. Maydonoz'u İstanbul’da Karikatürcüler Derneği'nin Yerebatan Sarnıcı Çıkışı, Sultanahmet'teki satış mağazasında bulmanız da mümkün olacak. Derginin iletişim adresi:

maydanozdergi@hotmail.com


http://karikaturculerdernegi.com/2012/01/maydanoz-cikti/

OĞUZ GÜREL İLE 2012 YILINIZ KUTLU OLSUN !...




2012 YILINI ÇOK SEVGİLİ KARDEŞİMİZ OĞUZ GÜREL'İN MÜTHİŞ ÇİZGİSİYLE KUTLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ. 2012 YILINIZ UMARIZ , MİZAH ADINA ÇOK PARLAK GEÇER.