16 Şubat 2011 Çarşamba

SELEN FİLİZ'İN HARİKA BİR YAZISI !...



Twitter'de tanıdığım, yazılarını çok beğendiğim Selen Filiz Kardeşimin yazısını sizlerle paylaşıyoruz. Selen Filiz Twitter'de kendini '' FB'li, biraz müzisyen, biraz halkla ilişkilerci, biraz fotoğrafçı, biraz gazeteci..'' diye tanımlıyor. Yüreğine sağlık Selen diyor ve sizleri bu harika yazıyla başbaşa bırakıyoruz.


Sakarım Sakarım Sakar Sakarım !
Bir insan sakar olabilir ama sakarlığında bir sınırı vardır değil mi ? Kendine sakar demek pek bir acı biliyorum ama sakarım ben sakarım sakarım sakarım... Çay götürürken bir kaç kişiyi yakmışlığım, şemsiye kullanırken bir kaç kişinin gözünü çıkartmışlığım, ayağımı sallarken bir kaç kişiye tekme atmışlığım vardır. En unutulmaz düşüşümde yıllar önce karlı bir gün kafama şapka takmıştım şapka gözümün içine girerek bütün görüş hizamı kapatmasıyla düz yolda pata küte düşüp sonra hiç bir şey olmamış gibi devam ettiğim andır.. Benim için yolun kavisli, virajlı olması gerekmiyor. Her daim düşme potansiyeline sahibim.. 2 ay öncede istanbul'un en işlek caddelerinden birinde yürüyorum bir yandan da telefonla konuşuyorum. Yine bir yere takılıp iniş takımlarını çalıştırmadan düşüverdim. Elimdeki telefonn da fırladı. Bir de ani tepkiyle bağırmışım direk telefona uzandım kaldığım yerdem devam ettim telefondaki seste ; " alo alo ne oluyor yine mi düştün".. insanlar garip garip bakıyor. Herkese " yok yok ben iyiyim " deyip yoluma devam ediverdim. Sıradan bir olay çünkü.. Hep demişimdir sakarlığım başıma iş acıcak diye... Birkaç gün önce yine bir yere yetişme telaşi içerisinde apartman merdivenlerinden koştururken hesaplamadığıma bir olay oldu. Merdivenlerden düşmüşlüğüm azdı.. bu seferki fena canımı yaktı. Olduğum yerde kalakaldım... Sağ bacağım ödem yaptı. Hala şiş ağrılı ve gökkuşağı renginde bacağım var. Doktor hastane falan görenlerin intihara mı kalkıştın sorusuyla karşı karşıya kalmaktan gına geldi.. Böyle bir olay olunca adettir ziyarete gelinir. Hergün birileri geldi. Merakla görebilir miyiz dediler ? gösterdim başka birileri geldi. Bizimkiler Selen'in bacağını gördünüz mü ? lafıyla gözler üzerime çevrilir gösterdim... Daha başkası gelir konu yine merdivenler ve benimdir. Annem göster kızım der gösteririm... Kapıdan merak edenler benide şans eseri görürler "ayy nasıl oldu bayağı kötü olduğunu söylediler görebilir miyim ? " hayyy sizzinnnnn .... Göstermiyorum yeterrr düşün sizinde olsun...

( SELEN FİLİZ )

1 yorum:

  1. hah ha...o sakarlıklar bişey mi..bendekileri anlatsam şarlo bile yaya kalır..uluorta utanıyorum,özel dostlara anlatıyorum:))

    YanıtlaSil